شکرریز

مواد مورد نیاز :

آرد :300 گرم 
آب ولرم :50 میلی لیتر 
روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد:50 گرم 
مایه خمیر فوری:1 قاشق چایخوری 
تخم مرغ:1 عدد 
نمک :1/2 قاشق چایخوری 
پودر قند :160 گرم 
پودر هل :1 قاشق چایخوری 
پودر بادام :1/2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و 1/4 پیمانه (50 میلی لیتر) آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بماند و پف کند. سپس روغن را آب (ذوب) کرده در ظرف دیگری بریزید تا کمی خنک شود. آنگاه تخم مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم می زنیم و به روغن اضافه می کنیم.
مایه خمیر آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ می افزاییم . و به همزدن ادامه می دهیم . سپس آرد را اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی به دست آید . خمیر را 10 تا 15 دقیقه ورز دهید . سپس روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت استراحت دهید. اگر خمیر شل بود می توانید کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید.
خمیر آماده را لوله کرده و به اندازه های یکسان چانه کنید و چانه ها را با وردنه باز کنید و با وردنه ای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقه های نازک خمیر را یک یک روی ساج انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید . پیش از آنکه خنک شوند روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل ، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید .روی آن را با فشارمناسب وردنه بکشید . در پایان با فاصله های 3 سانتی متری و به شکل اریب ببرید . کاک را در ظرف در بسته نگاهداری کنید.
شیرین کام باشید.

شکرریز , نان برنجی شکرریز , کرمانشاه , نان برنجی , بهترین نان برنجی کرمانشاه , مجید شکرریز , حاج علی اکبر شکرریز

هموطنان گرامی:اولین و تنها شکرریز اصلی در کرمانشاه ، فروشگاه نان برنجی حاج علی اکبرشکرریز میباشد

عکسهایی از پخت نان برنجی و شیرینی کاک در کرمانشاه

شیرینی مخصوص کرمانشاه (کاک)

خمیر ,روی ,سپس ,روغن ,شکرریز ,قاشق ,کنید و ,را با ,آن را ,و به ,در ظرف

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نُت های زندگی یک رنگین کمان Қош келдiнiздер وبلاگ اطلاع رسانی قزاق سوالات ضمن خدمت رویای فیلمسازی یک دهه 60 همسفر نمونه پیشینه تحقیق loxblog1399 یه کنکوری 99 ashenayeiran گفتگوي رو در رو...